bondage touw

Bondage touw is een speciaal soort touw dat je gebruikt om op zachte wijze je partner vast te binden tijdens de seks. Dit vastbinden vinden veel koppels super sexy en heel erg opwindend, maar je wilt daar natuurlijk wel touw voor gebruiken dat geen pijn doet aan de huid. Het reguliere touw uit de bouwmarkt is natuurlijk super stroef, en dat wil je echt niet om je polsen of enkels hebben, vandaar dat er ook speciaal bondage touw bestaat. Dit is gemaakt van veel zachtere garens en is ook makkelijker uit de knoop te halen, juist doordat het oppervlak zoveel gladder is.

Iemand met bondage touw vastbinden

Als jullie als koppel ook graag eens willen experimenteren met bondage touw dan kun je dat kopen in speciale seksshops. Dit kan natuurlijk offline, maar als je dat geen prettig idee vindt dan kun je ook gewoon in een online seksshop winkelen. Daar verkopen ze vrijwel altijd bondage touw in diverse uitvoeringen. Dit touw wordt vaak geleverd met een beschrijving van speciale knopen die je erin kunt leggen. Doordat het touw wat gladder is gaat het makkelijker los, en moet je er dus slimme knopen in leggen om het goed te laten zitten. Deze knopen zijn makkelijk te leren maken, en je kunt er heel creatief mee zijn.

Tips voor dominante seks hebben

Is de reden dat je met bondage touw wilt experimenteren dat de ene partner graag een dominante rol wil hebben? Dan is het zeer belangrijk dat je afspreekt dat de vastgebonden partner mag aangeven wanneer die losgemaakt wil worden. Diegene geeft immers zijn of haar macht weg, en dat kan soms ongemakkelijk voelen. Spreek af wat wel en niet mag, oftewel waar de grenzen liggen, dan kunnen daar tijdens de seks geen misverstanden over bestaan. Voor de rest: Wees lekker creatief en experimenteer met bondage touw in verschillende posities. Het is ontzettend opwindend om je partner vast te binden en in de dominante of juist ondergeschikte rol te kruipen!

Wat kun je allemaal met bondage touw?

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *