Sex schommel

Een love swing of sex schommel geeft je seksleven direct een kinky kantje. Til je sekspartner op of laat je door je partner optillen met een love swing. Heb je stoute dromen? Met een seks schommel komen ze binnenkort allemaal uit!

De lekkerste en uitdagendste seks standjes worden mogelijk!

Een seks schommel helpt je om standjes die je anders voor onmogelijk acht toch uit te voeren. Dat komt omdat de love swing het zware werk doet. Stel je partner wil je optillen en tegelijkertijd penetreren. Dat is helemaal niet makkelijk. Tenzij hij dagelijks naar de fitness gaat en heel veel aan krachtoefeningen doet, zal dit seksstandje vaak veel te zwaar zijn. Met de love swing is dat niet langer het geval. De sex schommel tilt jou of je partner op en jij of je partner kan dan makkelijk het penetreerwerk doen. Dankzij de love swing kan iedereen deze lekkere seksstandjes uitproberen:

  • Staande missionaris
  • Cowgirl
  • Flying Doggy
  • Wees creatief! Heel veel kan met een sex schommel.

Zorg dat je de sex schommel goed afstelt

Niet sexy, maar wel belangrijk. Stel de schommel goed af. Anders zullen de seksstandjes toch zwaarder zijn dan je denkt, en dat is nu net niet wat je wil. De sex schommel moet het zware werk doen! Maar hoe stel je jouw love swing nu goed af?

  1. De partner die gepenetreerd wordt gaat in de love swing zitten.
  2. Begin dan met afstellen volgens de instructies van de door jou aangekocht sex schommel.
  3. De love swing is prima afgesteld wanneer de penis en de vagina of anus op gelijke hoogte zijn.

Begin klein!

Is dit je eerste seks schommel? Begin dan klein. Koop dus niet onmiddellijk een hele stelling. Voor je eerste sex schommel kies je best iets niet té fancy. Zo zijn er love swings die je over een deur kunt hangen. Deze zijn vaak een heel stuk goedkoper dan love swings waar je een ‘geraamte’ of ‘stelling voor nodig hebt. Veel seks plezier!

Seks en iets nieuws proberen? Ga voor een love swing!

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *